Paintball

Priser för paintball (minst 6 personer): 250 kr/person inkl. 100 paintballs
50 extra paintballs: 45 kr
1000 extra paintballs: 800 kr
2000 extra paintballs: 1400 kr


Utrustning

Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för att spela. Ni får låna heltäckande overaller samt professionella tävlingsmasker speciellt utformade för paintball. Vi använder semiautomatgevär av senaste modell. Roliga dräkter finns att låna för eventuell kaninjakt.

Ni har alltid banan för er själva & banorna är såklart utomhus, precis som Paintball ska vara!

Det enda ni behöver ha med er är oömma skor och eventuellt handskar för de som vill. Självklart har vi har omklädningsrum som ni kan byta om i (utan dusch just nu).

ladda paintballgevär

Personal

Vi har utbildad personal som ser till att ert spel blir problemfritt och som finns med er under hela vistelsen hos oss.

Banorna

Vi har totalt sex banor varav fem skogsbanor med naturliga och byggda värn. Banorna är av varierande storlek – den största är ca 100 x 100 m. Vi har dessutom en arena bana som är i öppen terräng med värn. På arenabanan finns fortet som kan intas.

Spelen

Målet är att antingen ta en flagga ur motståndarlagets bo eller att helt enkelt skjuta ut alla deltagare i motståndarnas lag. Ni har hela tiden en instruktör med er som håller ordning på säkerheten och när något lag vunnit. På arenabanan med fortet kan man även spela ”Inta fortet”. En del av gruppen ska skydda fortet mot inkräktare. Inkräktarna ska fälla eller ta flaggan som finns vid fortet.

Tidsåtgång

Vi har ingen tidsgräns för hur länge ni får spela. Så länge ni håller igång spelen så är det bara att spela och ha kul. Genomsnittstiden för ett spel är ca 1½ timme. Dock kan vi vid högt tryck behöva tidsbestämma spelet men då till minst 1½ timme.

Boka in en äventyrsdag med dina vänner