Företagsevent - Friskvård

Vi har stor erfarenhet av stora grupper som besöker oss. Vi kan ta emot upp till 100+ personer och skräddarsyr er dag så den blir minnesvärd! Vi ordnar med transport och mat, ni får även låna våra grillar om ni vill, vi tillhandahåller kol och tändvätskan och ni tar med det ni vill grilla och allt därtill. 
Vi har flera uteplatser ni kan umgås på före, under eller efter aktiviteterna.

Vår rekommendation till större företagsgrupper är Paket # 1 med Paintball & 5-kamp.
En perfekt teambuilding-aktivitet! Det som är fördelen med dessa två aktiviteter är också att ni alla kan vara aktiva tillsammans samtidigt och inte så mycket stå och vänta som vid andra aktiviteter.

Detta paket kostar endast 395 kr/per person.


företagsevent med paintball

Friskvård

Paintball är nu en av de aktiviteter som finns tillgängliga för Friskvårdsbidrag, så nu kan du passa på att nyttja bidraget om du spelar paintball!

På många arbetsplatser fungerar friskvårdsbidrag på så sätt att du själv lägger ut pengar för aktiviteten som du utövar, för att sedan visa kvittot, och få ut pengar av arbetsgivaren. För att veta exakt vad som gäller vid din arbetsplats, kontakta din arbetsgivare.

Tips: Inför årets slut, köp ett presentkort för att nyttja friskvårdsbidraget! Presentkortet kan du sedan använda nästa år när du känner för det!

Boka in en äventyrsdag med dina vänner