Gokart i Stockholm

Priser för gokart (minst 6 personer): 225 kr per person.

Extra heat kostar 90 kr / heat och person.

TILLFÄLLIGT STÄNGD PGA MARKARBETEN

Våra gokart-bilar

Våra gokartar har 9 hästkrafter på 270cc, och kan nå en topp-hastighet på ca 80 kilometer i timmen. För att köra våra gokartar måste du vara minst 150 cm lång.

gokart Stockholm

Kläder

Vi tillhandahåller skyddskläder och hjälmar som passar de flesta.

Tävlingen

Alla deltagare kör ett provvarv för att få känna på både gokart och banan. Därefter börjar tävlingen med ett kvalheat (8 varv). Beroende på placering i kvalheatet delas alla deltagare in i rätt finalgrupp. Sedan är det dags för finalen, också den 8 varv .

Gokartbanan

Vår gokartbana i Stockholm är ca 200 meter lång och 8 meter bred med många kurvor som testar förarnas körförmåga. Våra instruktörer finns med er hela tiden och håller ordning på antal varv och vem som kör bäst.

Priser för gokart i Stockholm

Gokart grundpaket: 225 kronor per person. Ett extra heat kostar 90 kronor per person.

I priset ingår följande: ett testvarv, ett kvalheat och ett finalheat per person. Varje enskilt heat består av åtta varv runt banan.

Gokart med säkerheten i fokus

Säkerheten är alltid i fokus för oss. All körning sker därför med stor kontroll och aktsamhet för alla deltagares säkerhet. Körning som riskerar att medföra krockar, påkörningar eller är vårdslös på annat vis är förbjuden. Vi har full rätt att varna eller avvisa förare från banområdet om inte säkerhetsreglerna följs. Allt för att övriga deltagare ska kunna känna sig så säkra och trygga som möjligt.

På vår gokartbana gäller samma krav på nykterhet som i vanlig trafik. Vi avråder gravida, hjärtsjuka och andra med någon form av utsatt tillstånd att köra. Körning på vår bana utförs på egen risk.

Välkommen till oss på Paintball & Äventyrscenter – anläggningen för dig som vill köra gokart i Stockholm!

Boka in en äventyrsdag med dina vänner