Femkamp, sjukamp eller tiokamp i Stockholm

Välj 5, 7 eller 10 grenar och få hinderbanan på köpet

Vi på Stockholm Paintball & Äventyrscenter erbjuder ett brett urval av grenar inför er femkamp, sjukamp eller tiokamp och har arrangerat många framgångsrika och underhållande femkamper genom åren. Vi välkomnar såväl privatkunder som företags- och organisationskunder.

Nedan listas och specificeras de grenar som vi kan erbjuda er till arrangemanget av er femkamp, sjukamp eller tiokamp

Ni väljer 5, 7 eller 10 grenar och vi bjuder på hinderbanan som avslutning. 

Femkamp: 250 kr
Sjukamp: 295 kr
Tiokamp: 375 kr


Superstar

Stafettbana med två pilbågstavlor, två basketkorgar och två frisbeegolftavlor.

Teknisk dragkamp

En mot en på en stock där först ner förlorar. Bäst av tre försök får poängen. Balans, teknik och kyla är ett måste.

Kast med yxa

Klassiker i femkamp! En svår men uppskattad gren. Tunga yxor kastas mot en poängtavla. Tjejer kastar på sex meters avstånd, killar på åtta.

Norsk fylla

Tio varv runt, runt och återigen runt med pannan mot en pinne, sen ska du springa tillbaka till laget utan att ramla. Det är norsk fylla det!

Golfchipping

Har ni sett ”Den frivillige golfaren”? Detta är värre! Här gäller det att få i så många golfbollar i korgar som möjligt. Det är garanterat svårare än det ser ut. Se denna aktivitet som en chans att få vila ut.

Skottkärrespringet

Lagen har varsin skottkärra. En sitter i och en springer. Den som springer har ögonbindel och ska ta sig fram på banan med hjälp av direktiv från den som sitter i kärran.

Stockduellen

En av de mest populära femkamp grenarna. Två personer står på en stock med varsin hjälm. Till hjälp har man en vadderad stav. Först ner i backen förlorar.

Teamdragkamp

Två team, rå kraft och vilja krävs för att vinna denna gren. Våldsamt jobbigt och krävande för deltagarna.

Armdrag

Få ned eller ur varandra från en rund ring med enbart armens kraft. Svettigt värre!

Jätteskidor

Som det låter! Gigantiska skidor där deltagarna går i två grupper på samma svårighetsbana. Vi varnar för en garanterad skratt-kramp. Här sätts lagandan på prov.

Hinderbanan

Femkampens final, här omvandlas poäng till sekunder. Det ledande laget börjar med sitt försprång i tid, därefter börjar det andra laget att jaga. Det är sammalgt fem stationer som avslutar er femkamp. En garanterat svettig och rolig avslutning på dagen. Hinderbanan passar de flesta, men vi vill varna för MJÖLKSYRA!

Boka in en äventyrsdag med dina vänner